Hej! 

Nu har vi haft vår konsert och det blev jättefin stämning i Adolf Fredriks Kyrka, vi är mycket glada över att så många av er kom och lyssnade. För de som inte kunde komma klicka på följande länk och lyssna på en av sångerna vi sjöng: https://www.youtube.com/watch?v=Yc8TgfmediA

Är Du kanske intresserad av att börja  sjunga i kören? Till våren söker vi tenorer och basar så om du tillhör denna stämma är du varmt välkommen att söka. Provsjungningar kommer att äga rum den 21-22 januari i Socialhögskolans aula på Sveaplan 160. Vi kommer även att ha ett öppet rep den 17 januari där du kan komma och testa på hur det är att sjunga med oss under ett rep i fall så önskas. 

 

För att anmäla sig till provsjungning gå till fliken "Sjung med oss" här på hemsidan och fyll i dina uppgifter. 

 

Allt gott

/Karolina 

 

Comment