Haaaallå i snöyran (!) 

Under hösten har kören hunnit med att göra mycket: Vi har sjungit på magisterpromoveringen på Stockholms universitet; vi har åkt på körläger till Barnens Ö; vi repeterar inför julkonserten; och vi har hunnit hänga med varandra på otaliga köröl-tillfällen.  

Den här tiden på året är lite av en favorittid för kören då vi får gå våra kära luciatåg. Förutom den 13:e december, då vi lussar i Stockholm från gryning till kvällning, har vi redan vårt första luciatåg i slutet av november, så repen har klingat fullt av "Sankta Lucia", "Staffan var en stalledräng..." och "Goder morgon...". 

Vi förbereder också inför vår julkonsert den 3 december i Adolf Fredriks kyrka. Konsertens tema är "Jul genom tiderna" och för er som kommer bjuds på en musikalisk resa från medeltiden till nutid. Biljetter kan köpas på plats och kostar 100 kr (Barn 0-12 år: gratis, 13-17 år och Studenter/pensionärer: 80 kr). Tider för konserten är klockan 16-17. 

Hoppas att vi ses där! 

Inför vårterminen kommer vi också att ha provsjungningar, så om du är sugen på att sjunga i kören håll utkik här så kommer mer info om datum snart. 

På barnens Ö 

På barnens Ö 

Tenorernas spex 

Tenorernas spex 

Comment