Hej!

Tänka sig att hösten redan är på intåg i Stockholm. I kören börjar man känna av att den nya terminen nalkas: det börjar komma mail inför körstart i mobilen, spänningen inför första repet med vår nye dirigent, och längtan att åter få utmana sig själv med en ny och fräsch repertoar. 

Under sommaren blev det några tillfällen med sommarkör för de som fortfarande var i staden och ville träffas. Vi gav oss på en blandning av låtar: allt ifrån Jungfrun går i ringen (Alfvén), Igelkotten Ivar (Ernryd, Klint), An Irish blessing, och nu sista sommarkörs tillfället ska vi sjunga ett arr av Fritiof och Carmencita, gjort av en medlem i kören. 

Bilder från sommarkören 

Bilder från sommarkören 

Bilder från sommarkören 

Bilder från sommarkören 

Är du sugen på att börja sjunga i en social och ambitiös kör till hösten? Är du första sopran eller bas? Då är du varmt välkommen att provsjunga till oss den 4 september i aulan på Socialhögskolan, Sveaplan i Stockholm (anmälan sker under fliken "sjung med oss"). Vi har repetitionstid tisdagar mellan 18:15-21:00 under terminen. 

audition.jpg

Planerat inför den nya terminen är att ha en julkonsert i december, så vi kommer att börja jobba med den repertoaren redan i början av terminen. Håll ögonen öppna här eller på vår Facebooksida för mer info om konserten när det börjar närma sig. 

Tack för att ni tittade förbi bloggen och jag önskar er en fin start på hösten :) 

Varma hälsningar 

Karro

(1:a alt, sekreterare och bloggare i kören). 

 

Comment