Idag är första dagen på hemmaplan i Sverige igen efter vår körresa till Italien under Kristi Himmelsfärdsledigheten. Vi bodde centralt i staden Cattolica och ägnade dagarna åt att repa inför körtävlingen i "Queens Theatre" som skulle hållas på fredagen, och mellan repen åt vi gelato i solen och strosade runt i den pittoreska kuststaden. 

Vyn från vårt lunchställe på fredagen 

Vyn från vårt lunchställe på fredagen 

Rep inför första momentet av tävlingen på fredagen 

Rep inför första momentet av tävlingen på fredagen 

På fredagen tävlade vi mot fem andra körer i vuxenkategorin (korister från Nederländerna, Finland, Ryssland och Turkiet) och gick vidare till final mot kören från Finland som vi vann!!! Vår dirigent vann även priset för tävlingens bästa dirigent! Wohoo!!

Segerbilden efter vinsten i Queens Theatre 

Segerbilden efter vinsten i Queens Theatre 

Efter de goda nyheterna firade vi på hotellet med sång och fest som varade natten lång. Nu är vi förväntansfulla att få sjunga samma repertoar vi vann med på vår vårkonsert den 28 maj i Stefanskyrkan!! Kom gärna och lyssna på oss då, mer info om vårkonserten finns på vår FB-sida. 

Fotosession på torget utanför hotellet 

Fotosession på torget utanför hotellet 

Ha det fint!

//Karolina 

 

Comment