I lördags hade vi vår efterlängtade vårkonsert i Stefanskyrkan och vi är så glada över att så många ville komma och att det blev fullsatt i kyrkan.  

Efter det hade vi vår avslutningsfest för terminen och avtackning av vår dirigent. Kvällen var planerad och uppstyrd av vårt fina festeri och den bjöd på god mat, sång, jyckel och dans kvällen/natten lång. Det var ett perfekt avslut på terminen :) Dock är terminen inte riktigt slut än, denna vecka har vi provdirigering för potentiella dirigenter inför kommande hösttermin och många duktiga dirigenter är intresserade av tjänsten vilket är roligt. För de riktigt sångsugna återstår också två små sjungningar på universitetet denna vecka, och sedan drar sommarkören igång för de som är i Stockholm och inte kan hålla sig från sommarsång och häng. 

Foto från kvällens middag. 

Sopranernas jyckel under kvällen, en tacksång till vår dirigent Jacob, i form av ett medley. 

Sopranernas jyckel under kvällen, en tacksång till vår dirigent Jacob, i form av ett medley. 

Stockholms universitetskör önskar alla en härlig sommar! Håll er uppdaterad här på vår hemsida mot slutet av sommaren, eller på vår sida på facebook, i fall just Du är sugen på att börja sjunga med oss i höst! Info kommer att komma när vi har provsjungningar inför nästa termin :)  

Ha det fint! //Karolina 

Comment