God fortsättning! Nu är äntligen 2016 här och kören har sin första repetition imorgon. Hösten bjöd på brittisk folkmusik och i vår ska vi istället jobba med svensk och nordisk folkmusik. Dessa stycken kan ni komma och lyssna på den 28 maj på vår vårkonsert! I vanlig  ordning åker kören också på körresa och denna gång åker vi till Cattolica, Italien, där vi kommer att delta i körtävlingen vid Queen´s Theatre. 

Är du sugen på att börja sjunga i vår? Just nu söker kören söker speciellt förstasopraner och andrabasar. Vi kommer att ha ett öppet rep den 19 januari då man är välkommen att komma och sjunga med oss på vår repetitionstid mellan klockan 18:15-20:45. Vi har även provsjungningar den 23 januari och för att anmäla sig besöker ni vår hemsida och går in under fliken "sjung med oss". Nya medlemmar till kören har också möjlighet att följa med oss på körresan till Italien! 

Vi välkomnar 2016 med spänning och hoppas också att ni alla får ett bra år! Mvh Karolina (medlem och bloggare för Stockholms universitetskör). 

Comment